Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Mai multe informațiiTESTIMONIALE


"PORTICO INVESTMENTS ROMÂNIA apreciază echipa ACTIV PROPERTY SERVICES ca un partener de afaceri de încredere care răspunde tuturor nevoilor noastre de leasing şi administrare proprietăţi cu profesionalism, eficienţă şi promptitudine. Echipa ACTIV Property Services de profesionişti implicaţi în procesul de administrare reprezintă cheia unui management eficient al întregului portofoliu de proprietăţi deţinut de PORTICO în România."
12.11.2019 - Răzvan Gaiţă - Director România - Portico Investments România


"ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, oferă companiei noastre servicii cuprinzătoare şi de un înalt profesionalism încă din anul 2008 în administrarea proprietăţii noastre din România. Ne-am bazat întodeauna pe cunoştinţele, seriozitatea şi abordarea lor pro activa. Mulţumită rezultatelor foarte bune obţinute pe parcursul colaborării ca urmare a implementării cu succes a unui set riguros de proceduri, ne-au determinat să prelungim cu multă încredere mandatul de administrare. Nu avem nicio ezitare in a recomanda serviciile lor de property management."
08.10.2019 - John Paul Sisk - Administrator - ballymore - Sungrove Romania SRL


"ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, ne oferă o abordare disciplinată şi strategică pentru administrarea Bistriţa Retail Park. Profesioniştii care lucrează pentru noi sunt concentraţi pe aplicarea continuă a soluţiilor cuprinzătoare şi procedurilor care au ca scop administrarea eficintă a proprietăţii. Ca urmare a creşterii calităţii serviciilor oferite de la deschiderea centrului comercial, am decis să prelungim contractul de management acordat echipei "ACTIV PROPERTY SERVICES"
15.05.2019 - Ionuţ Dumitrescu - Administrator - Bistriţa Retail Park

Scroll to Top